• 13.03.2018, Уторак

  Намештај за "Малу сирену"

  Санад , март 2018


 • 13.03.2018, Уторак

  Регионални центар за запошљавање

  Чока , 12.03.2018


 • 13.03.2018, Уторак

  Писмо о намерама са Габ Урбис Цонсултингом доо из Будимпеште

  Будимпешт , 05.03.2018

Документ менеџер - последњих неколико докумената

Img

! ! ! ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИЦУ ОПШТИНЕ ! ! !

Img

!!! MAX INFO - НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ ИЗ ОПШТИНЕ ЧОКА !!!

Img

!!! ВИДЕО СНИМЦИ СЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ЧОКА - СВЕЧАНА СЕДНИЦА ПОВОДОМ ДАНА ОПШТИНЕ ЧОКА 25.07.2019 ГОДИНЕ !!!

Img Img

У Падеју је данас одржана ,,Штрудлијада“, у организацији Месне заједнице Падеј и Удружења жена ,,Сунце“ из Падеја. Председница општине Чока, Стана Ђембер посетила је ову манифетацију, на којој су вредне домаћице изложиле укупно 64 штрудле. Догађају су присуствовали суграђани, деца предшколског и школског узраста, корисници Дневног боравка и преко тридесет гостију, а укупно је подељено 1408 парчади штрудле.

Img

Општина Чока била је данас домаћин VIII седнице Савета Управног округа, којом је председавао начелник Севернобанатског округа, Никола Лукач. Тема данашње седнице је била спровођење превентивних пројеката на локалном нивоу, усмерених на активности које подржавају безбедносне потребе жена, девојака и девојчица из вишеструко дискриминисаних и рањивих група, а у складу са спровођењем Националног Акционог плана за примену резолуције Савета безбедности УН 1325 ,,Жене, мир и безбедност“. Седници су присуствовали представници свих локалних самоуправа са територије округа, као и припадници Полицијске управе Кикинда, који су дискутовали о наведеној теми и разменили искуства из свакодневног рада.

Img Img

У кабинету председнице одржана је 77. седница Општинског већа на којој је утврђен предлог Одлуке о буџету општине Чока за 2020. годину. Општинско веће је утврдило предлог Одлуке о боравишној такси, предлог Одлуке о накнади за заштиту и унапређење животне средине, као и предлог Одлуке о локалним комуналним таксама. Следи јавна расправа у наредних двадесет дана, након чега ће се предлози бити предати Скупштини општине Чока на разматрање. Поред тога на седници утврђен је и предлог Одлуке о управљању пијацама и трговини на мало ван продајних објеката.

Img

Започети су радови на текућем одржавању, постављању и замени затварача на водоводној мрежи у насељеном месту Падеј. Извођачи радова су ДОО ,,Водо-пут“ из Аде и СЗР ,,Брег“ из Мокрина, а укупна вредност уговорених послова износи 2.304.144,00 динара са ПДВ-ом. На овај начин ће се регулисати могућност кварталног затварања водовода у овом насељеном месту, како не би сви мештани остајали без воде током извођења радова на водоводној мрежи.

Img

Поводом 17. новембра, дана превремено рођених беба у знак подршке организована је акција у којој су општински функционери у сваком насељу наше општине обукли дрво у љубичасти материјал, како би утицали на подизање свести јавности о проблемима са којима се суочавају превремено рођенa децa и њихови родитељи.

Img Img

У кабинету председнице општине одржан је једанаести састанак Савета за безбедност општине Чока. Тема састанка била је вршњачко насиље. Договорено је организовање трибина у основним школама наше општине, као и завршна трибина у сали Дома културе у Чоки, које ће се одржати током месеца новембра. На овај начин ће се спровести превентивне мере у циљу сузбијања вршњачког насиља и повећати свест младих о овој теми.

Img

Завод за јавно здравље Кикинда на основу извршених лабораторијских анализа, донео је мишљење у коме се констатује да, вода на Еко чесми у Падеју, хемијски и бактериолошки одговара правилнику о хигијенској исправности воде за пиће. Вода је у односу на испитиване параметере хигијенски исправна.

Img Img

На помоћном спортском објекту Фудбалског клуба ,,Слога“ из Остојићева дотрајала фасадна столарија замењена је новом. Средства су обезбеђена на основу спроведеног Јавног конкурса за финансирање посебних програма- пројеката изградње, одржавања и опремања спортских објеката у АП Војводини, који је расписан од стране Покрајинског секретаријата за спорт и омладину. Укупна вредност набавке добара и извођења радова износи 180.864,00 динара са ПДВ-ом, а на овај начин је знатно побољшана енергетска ефикасност и функционалност самог објекта.

Img Img Img Img

Наставља се са радовима на санацији коловоза струганим асфалтом у насељеним местима наше општине. Представници локалне самоуправе обишли су радове и уверили се да они теку по плану. Посетили су Падеј, где су у току радови у улици Ослобођења, улице Иве Лоле Рибара и Ивана Милутиновића у Остојићеву и гараже у Блоку 10 у Чоки. По завршетку радова, услови за одвијање свакодневног саобраћаја на овим коловозима ће се знатно побољшати.

Img Img Img Img

Председница Општине Чока, Стана Ђембер са својим сарадницима обишла је јуче места извођења радова у Санаду. Посетили су православно гробље, где су у току радови које локална самоуправа реализује у сарадњи са Месном заједницом Санад, а обухватају кречење капеле, уградњу олука и реновирање тоалета и кухиње. Након тога су се уверили и у ток извођења радова на санацији коловоза струганим асфалтом у улицама Арсенија Чарнојевића и Саве Текелије.

Img Img Img Img

Започети радови на санацији коловоза струганим асфалтом у улици Петефи Шандора у Јазову. Председница Општине Чока, Стана Ђембер са својим сарадницима обишла је место извођења радова. Након завршетка насипања струганог асфалта у Јазову, радови ће се изводити и у Санаду, Чоки, Падеју и Остојићеву, а укупно ће бити санирано 2080 метара коловоза у наведеним насељеним местима. На овај начин унапредиће се ниво безбедности одвијања саобраћаја и мештанима ће се омогућити лакши приступ домаћинствима.

Img Img

Председница Општине Чока, Стана Ђембер потписала је у свом кабинету уговор о извођењу радова на санацији торња и завршних радова на лађи цркве Светог Јосипа у Остојићеву. Укупна вредност уговорених послова износи 5.037.600,00 динара са ПДВ-ом, а извођач радова је СЗР ,,Нови Ентеријери“ са седиштем у Новом Саду.

Img Img Img Img

Председница општине Чока, Стана Ђембер потписала је уговоре са спортским клубовима, по спроведеном конкусу за доделу средстава из буџета општине Чока из области спорта за програме и пројекте од значаја за општину Чока за 2019. годину. Укупна вредност додељених средстава је 700.000,00 динара, а обухваћено је 5 пројеката којим ће финансирати спортске организације у погледу редовних активности и учешћа на спортским такмичењима.

Img
Img Img

Радови на уређењу атарских путева у Остојићеву, Санаду и Падeју су завршени. Уређено је 1,988 км атарских путева. На овај начин су обезбеђени услови за несметано саобраћање пољопривредника.

Img

Општинска управа Чока у сарадњи са Канцеларијом за информационе технологије и електронску управу инсталирали су два ПОС терминала у просторијама Општине, тако да се ради плаћања не мора ићи до банке или поште. Грађани сада могу да плате републичке и локалне административне таксе, као и порезе и самодоприносе путем платних картица, без обзира која банка им је издала платне картице. Терминали су инсталирани у канцеларији услужног центра и локалне пореске службе у Чоки.

Img

Завод за равноправност полова расписао је 01. октобра 2019. године “Конкурс за доделу бесповратних средстава брачним паровима на територији АП Војводине за куповину сеоских кућа са окућницом”. Ово је седми конкурс Завода за који је у овом циклусу опредељено 20 милиона динара из покрајинског буџета. Конкурс је отворен до 15. новембра 2019. године.
Више информација о Конкурсу и условима учешћа можете погледати на линку или се интересовати у просторијама Општине Чока Потиска 20. канцеларија 34-35, радним данима 08-12 часова

Img

!!! "РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ" У ЧОКИ - ТРЕНИНЗИ ЗА ПОВЕЋАЊЕ ШАНСИ ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ !!!

Img

!!! УПОЗОРЕЊЕ: АФРИЧКА КУГА СВИЊЕ !!!

Img

!!! ПРИЈАВА ПРАВНИХ И ФИЗИЧКИХ ЛИЦА ОПШТИНЕ ЧОКА НА ЈЕДИНСТВЕНИ ИНФОРМАЦИОНИ СИСТЕМ ЛОКАЛНЕ ПОРЕСКЕ АДМИНИСТРАЦИЈЕ !!!

Img

!!! РАЗВОЈНИ ФОНД ВОЈВОДИНЕ !!!


Img

! ! ! ИНИЦИЈАТИВА ЗА СОЦИЈАЛНУ ДИМЕНЗИЈУ ЕВРОПСКИХ ИНТЕГРАЦИЈА ! ! !

Img

!!! ОГЛАС О УТВРЂИВАЊУ ФАКТИЧКОГ СТАЊА У ПОСТУПКУ КОМАСАЦИЈЕ ЗА ДЕО КАТАСТАРСКЕ ОПШТИНЕ ЧОКА !!!

Img

! ! ! ОБАВЕЗА УВОЂЕЊА У ВОЈНУ ЕВИДЕНЦИЈУ ЛИЦА МУШКОГ ПОЛА РОЂЕНИХ 2000.ГОДИНЕ ! ! !

Img

! ! ! "ДОБРА УПРАВА" - ИНФОРМИСАЊЕ ГРАЂАНА О ТЕЧЕЊУ ПРОЦЕСА РЕФОРМЕ ЈАВНЕ УПРАВЕ ! ! !

Img

!!! ДОБРОВОЉНО СЛУЖЕЊЕ ВОЈНОГ РОКА СА ОРУЖЈЕМ И КУРС ЗА РЕЗЕРВНЕ ОФИЦИРЕ ВОЈСКЕ СРБИЈЕ !!!

Img

ЈАВНА РАСПРАВА

 

- ЈАВНА РАСПРАВА - НАЦРТ ОДЛУКЕ О БУЏЕТУ ОПШТИНЕ ЧОКА ЗА 2020. ГОДИНУ

- ЈАВНА РАСПРАВА - ОДЛУКЕ ЗА 2020. ГОДИНУ

Примедбе доставити до 19.12.2019. године на мејл joiren@coka.rs


 
Img

Одлуке за утврђивање пореза на имовину за општину Чока

  - ОДЛУКЕ О ПОРЕЗИМА ЗА 2019.ГОДИНУ ЗА ОПШТИНУ ЧОКА

- ОБРАЗАЦ ПРИЈАВЕ ЗА ЛОКАЛНУ КОМУНАЛНУ ТАКСУ ЗА ИСТИЦАЊЕ ФИРМЕ ЗА 2019.ГОДИНУ
Img

Финансија

 

- План поступног увођења родно одговорног буџетирања у поступак припреме и доношења буџета општине Чока за 2020.годину


- Правилник о преносу неутрошених и спецификација враћених буџетских средстава за 2018.годину


- ГРАЂАНСКИ ВОДИЧ КРОЗ ОДЛУКУ О БУЏЕТУ ОПШТИНЕ ЧОКА ЗА 2019.ГОДИНУ- ФИНАНСИЈСКИ ИЗВЕШТАЈИ


- План инспекцијског надзора за 2019. годину инспектора канцеларијске контроле
- Извештај о раду за 2018.годину инспектора канцеларијске контроле
- Контролни лист бр.1: Канцеларијска контрола
- Контролни лист бр.2: Теренска контрола
 
Img

ПОЉОПРИВРЕДА

2019

- ЈАВНИ ПОЗИВ за субвенционисање осигурања усева од елементарних непогода - накнада штете од града за 2019. годину
- ПРАВИЛА о поступку спровођења јавног надметања јавном лицитацијом за давање у закуп пољопривредног земљишта
- ПОТРЕБНА ДОКУМЕНТАЦИЈА за јавну лицитацију за давање у закуп и на коришћење пољопривредног земљишта у општини Чока за 2019 год. - ПРВИ КРУГ
- Закључак о почетној цени закупа пољопривредног земљишта у државној својини на територији општине Чока у првом кругу по Годишњем програму ЗУК за 2019.годину
- Годишњи програм заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта општине Чока за 2019 год.


2020

- ЈАВНИ ПОЗИВ за доказивање права пречег закупа пољопривредног земљишта у државној својини за 2020. годину
- ЈАВНИ ПОЗИВ за остваривање права коришћења без плаћања накнаде пољопривредног земљиштва у државној својини за 2020.годину


- А Р Х И В А -


Img

Регистар стамбених заједница

- Обрасци и списак потребне документације
 
Img
Img

Обједињена процедура - Систем за електронско подношење пријава

 
Img

Заштита животне средине

 
 
Img

Јавне набавке

- ПРАВИЛНИК О БЛИЖЕМ УРЕЂИВАЊУ ПОСТУПКА ЈАВНЕ НАБАВКЕ У ОПШТИНИ ЧОКА

- ДЕСЕТА ИЗМЕНА ПЛАНА ЈАВНИХ НАБАВКИ ЗА 2019.ГОДИНУ

- ДЕВЕТА ИЗМЕНА ПЛАНА ЈАВНИХ НАБАВКИ ЗА 2019.ГОДИНУ

- ТЕХНИЧКА ИСПРАВКА БР.2 ПЛАНА ЈАВНИХ НАБАВКИ ЗА 2019.ГОДИНУ

- ОСМА ИЗМЕНА ПЛАНА ЈАВНИХ НАБАВКИ ЗА 2019.ГОДИНУ

- СЕДМА ИЗМЕНА ПЛАНА ЈАВНИХ НАБАВКИ ЗА 2019.ГОДИНУ

- ШЕСТА ИЗМЕНА ПЛАНА ЈАВНИХ НАБАВКИ ЗА 2019.ГОДИНУ

- ПЕТА ИЗМЕНА ПЛАНА ЈАВНИХ НАБАВКИ ЗА 2019.ГОДИНУ

- ЧЕТВРТА ИЗМЕНА ПЛАНА ЈАВНИХ НАБАВКИ ЗА 2019.ГОДИНУ

- ТРЕЋА ИЗМЕНА ПЛАНА ЈАВНИХ НАБАВКИ ЗА 2019.ГОДИНУ

- ДРУГА ИЗМЕНА ПЛАНА ЈАВНИХ НАБАВКИ ЗА 2019.ГОДИНУ

- ПРВА ИЗМЕНА ПЛАНА ЈАВНИХ НАБАВКИ ЗА 2019.ГОДИНУ

- ТЕХНИЧКА ИСПРАВКА ПЛАНА ЈАВНИХ НАБАВКИ ЗА 2019.ГОДИНУ

- ПЛАН ЈАВНИХ НАБАВКИ ЗА 2019.ГОДИНУ

- Izrada GIS-a i analiza stanja vodovodne i kanalizacione mreže i objekata
- Izgradnja atmosferskih kanala
- Usluga pripreme
- Nabavka ginekološkog ultrazvuka
- Tekuće održavanje vodovoda u Padeju
- Atarski putevi
Img

Обавештења

- ОБАВЕШТЕЊЕ - Замена табли са називима улица
- ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА урбанистичког пројкета за урбанистичко-архитектонску разраду парцеле 680/1 КО Чока за изградњу зграде трговине
- ОДЛУКА о утврђивању пројеката у области спорта
- САГЛАСНОСТ на Одлуку о расписивању јавног огласа за давање у закуп пољопривредног земљишта на територији општине Чока за 2019.годину
- ОДЛУКА о начину и расподели средстава традиционалним црквама и верским заједницама за 2019.годину
- ОБАВЕШТЕЊЕ о продужењу рока за конкурс црквама и верским заједницама
- OBAVEŠTENJE o podnetom zahtevu za odlučivanje o potrebi proceni uticaja na životnu sredinu - Petrović Veselin i Evica
Img

Јавни увид

-
- ЈАВНИ УВИД (и Јавна расправа) у студију заштите парка пририде "Слатине у долини Златице" и у нацрт Покрајинске Скупштинске одлуке
- ЈАВНИ УВИД у предлог нових табли, путне и каналсеке мреже и ветрозаштитних појасева у комасационом подручју КО Чока у периоду од 20.06. до 20.07.2019. године.
Img

Конкурс

ново !!
- ОГЛАС за прибављање непокретности у јавну својину општине Чока путем јавног надметања
- КОНКУРС за студенте општине Чока
- ЈАВНИ ПОЗИВ за субвенционисање осигурања усева од елементарних непогода - накнада штете од града за 2019. годину
- ОГЛАС ЗА ЈАВНУ ЛИЦИТАЦИЈУ за давање у закуп и на коришћење пољопривредног земљјишта у општини Чока - ПРВИ КРУГ
- КОНКУРС за спорт за програме и пројекте 2019.године
- ЈАВНИ КОНКУРС за финансирање пројеката традиционалним црквама и верним заједницама за 2019.годину
- ЈАВНИ ПОЗИВ за вршење услуге скидања и транспорта усева са пољопривредног земљишта у државној својини
- ЈАВНИ ПОЗИВ за вршење услуге скидања усева са пољопривредног земљишта за општину Чока
Img

Разни документи

  - Листа овлашћених службених лица и службених евиденција општине Чока
- Програм развоја спорта у општини Чока за 2015-18. годину
Img

Корисни линкови

  - Покрајински секретаријат за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама
 
Img

Одељење за инспекцијске пословe

 
Img

ИЗБОРИ 2016 - Општинска изборна комисија

 
Img

Попис пољопривреде 2012

- Листа инструктора
Img

Попис становништва 2011

  - Резултати пописа

Leaf Leaf Leaf Leaf Leaf Leaf